Pimp’s and hoe’s nite

Fant ett leserinnlegg jeg stusset litt over i Avisa Nordland her i dag.

Stopp sexhandelfesten
Som ledere av våre respektive organisasjoner, reagerer vi på Samfunnets “Pimp’s and hoe’s nite”, som går av stabelen fredag 26. september. Vi mener at festen uskadeliggjør prostitusjon som fenomen, et fenomen som er uløselig knytta til narkotika, vold, organisert kriminalitet, menneskehandel og utnytting av barn. Festen annonseres som “The biggest and hippest party of the year”. Vi mener det er forkastelig å påstå at menneskehandel er “hipt”, og vi er ikke de eneste som reagerer på dette. Både studenter og ansatte ved skolen vi har vært i kontakt med, har stilt seg sterkt kritisk til at skolen, som utdanner barnevernspedagoger, førskolelærere, sosionomer og sykepleiere, skal være arena for noe slikt. Vi krever at Samfunnet avlyser festen, og gir studentene noe mer meningsfylt å feste for. Prostitusjon er ikke fest og moro, det er blodig, blodig alvor.

Andrea SjøvollLeder Bodø PRESS – Redd Barna Ungdom
Joakim LangvandLeder Bodø SOS Rasisme
Magnus Wiik – Bodø Rød Ungdom

Bare jeg som synes dette er å finne ei fjær for så å filleriste tre høns så du kan lage deg pute? Det er så kraftig overdrevet at jeg får vondt. Siden når har en hore og hallikfest skadet noen? Det er jo tradisjon med slike fester, og selv om kanskje temaet er særdeles alvorlig, så tror jeg de fleste er såpass voksen at de kan kose seg på en fest uten at de trenger å tenke at de tråkker på kvinner som sliter pga prostitusjon. Og jeg tror heller ikke det er så mange som tenker at “Oi, er det lett å være prostituert? Hva er det egentlig de klager over?”. Skeptisk.

Og nå er jo jeg garantert “satan sjøl” og talsmann for rasister i de sosialistiske kretser.

Update: Og jaggu klarte de å endre på det….

[poll id=3]

The following two tabs change content below.
Young Norwegian born in 1988 writing mostly about technology, internet and trekking. Is currently on course to be a teacher in a year or so (mid 2014 hopefully).

Latest posts by Kent Rune Henriksen (see all)

  • http://larrstav.blogspot.com Lars Rikard Stavrum

    Hvem andre enn Rød ungdom kunne stå bak noe slikt. Det er ufattelig hvor mange idioter en finner i slike partier.